湖北成人高考网(www.hbcrgkw.cn):湖北成人高考报名、辅导权威网站。更懂成考更懂你! 收藏本站 | 登录 | 注册 | 手机站

湖北成人高考网

当前位置:湖北成人高考网 > 成考真题 > 高升专 > 外语 >
湖北成人高考网 外语
分享图片 0

2019湖北成人高考高起点《英语》习题练习及答案一

2019-03-11 整编:湖北成人高考网 阅读

【学历提升,就上湖北成人高考网】

湖北成人高考网详情分割线

湖北成人高考网提升学历方案

湖北成人高考网详情分割线
导读:下面给大家带来了2019成人高考高起点《英语》习题练习及答案,有需要的同学可自行参考。 第一部分: 1. If there were no subjunctive mood, English _________ much easier. A. will be B. would have been C. c......更多 请关注湖北成人高考网(www.hbcrgkw.cn)。
下面给大家带来了2019成人高考高起点《英语》习题练习及答案,有需要的同学可自行参考。

第一部分:

1. If there were no subjunctive mood, English _________ much easier.

A. will be B. would have been

C. could have been D. would be

2. If I _____ you, I’d join the army.

A. amB. wasC. wereD. would be

3. If he _______ tomorrow, he would find Mr Wang in the office.

A. comesB. will comeC. should comeD. come

4. If it _______ next week , the crops would be saved.

A. rainsB. will rainsC. would rainD. should rain

5. If I _______ it, I would do it in a different way.

A. were to doB. doC. had doneD. was to do

6. Supposing the weather ________ bad, where would you go ?

A. isB. will beC. wereD. be

7. If he had worked harder, he _________.

A. would succeedB. had succeeded

C. should succeedD. would have succeeded

8. If he ________, he _________ that food.

A. was warned; would not take

B. had been warned; would not have taken

C. would be warned; had not taken

D. would have been warned; had not taken

9. If my lawyer _________ here last Saturday, he _______ me from going.

A. had been; would have prevented

B. had been; would prevent

C. were; would prevent

D. were; would have prevented

10. If he ______ it, he _______ it.

A. had seen; could have believedB. saw; couldn’t believe

C. saw; couldn’t have believedD. has seen; had believed

11. -Do you think the thief entered through the window?

-No, if he had, I don’t believe, _______ broken the living-room’s window.

A. he would haveB. he must have

C. he hadD. should he have

12. -Did you go swimming last Sunday?

-No. We would have gone ______ nicer.

A. if the weather was

B. would the weather have been

C. had the weather been

D. should the weather be

13. ______ it ______ for your help, I couldn’t have made any progress.

A. Had; not beenB. Should; not been

C. Did; not beenD. Not; been

14. _______ today, he would get there by Friday.

A. Would have leftB. Was he leaving

C. Were he to leaveD. If he leaves

15. It is ordered that a new bridge ______ over the wide river.

A. should be builtB. would built

C. will be builtD. built

16.If it is fine tomorrow, we ______ a football match.

a. have b. will have c. has d. shall has

17.When he was at school, he ______ early and take a walk before breakfast.

a. will rise b. shall rise b. should rise would rise

18.In the past 30 years China ______ great advances in the socialist revolution and socialist construction.

a. has made b. have made c. had made d. having made

19.I ______ go to bed until I ______ finished my work.

a. don’t/had b. didn’t/have c. didn’t/had d. don’t/have

20______ you think he ______ back by dinner time?

a. Do/have come b. Did/will have come c. Does/will come d. Do/will have come

参考答案:

1.D 2.C 3.C 4.D 5.A 6.C 7.D 8.B 9.A 10.A 11.D 12.C 13.A 14.C 15.A 16-20.BDACD

第二部分:

1.______ to see a film with us today?

a. Did you like b. Would you like c. Will you like d. Have you liked

2.I’m sorry, but I had no alternative. I simply ______ what I did.

a. must do b. had to do c. ought to have done d. have to do

3.“Time is running out,______?”

a. hadn’t we better got start b. hadn’t we better get start

c.hadn’t we better get started d. hadn’t we better not started

4.No one ______ that to his face.

a. dares say b. dares saying c. dare say d. dare to say

5.The students in the classroom ______ not to make so much noise.

a. need b. ought c. must d. dare

6.He said that he dropped his bag when he ______ for the bus.

a. was runing b. was running c. were running d. is running

7.No sooner ______ he arrived home than he ______ to start on another journey.

a. has/was asked b. have/were asked c. had/is asked d. had/was asked

8.“______ you give me a room for the night?” I asked on arriving at the hotel.

a. Should b. Can c. Might d. May

9.There are nine of them, so ______ get into the car at the same time.

a. they may not at all b. all they may not c. they can’t all d. all they can’t

10.“We didn’t see him at the lecture yesterday.” “He ______ it.”

a. mustn’t attend b. cannot have attended

c. would have not attended d. needn’t have attended

11.“You realize that you were driving at 100 mph, don’t you?”

“No, officer. I ______. This car can’t do more than 80.”

a. didn’t need to be b. may not have been c. couldn’t have been d. needn’t have been

12.he was a good runner so he ______ escape from the police.

a. might b. succeeded to c. would d. was able to

13.If they ______, our plan will fall flat.

a. are co-operating b. had not co-operated c. won’t co-operate d. didn’t co-operate

14.I hoped ______ my letter.

a. her to answer b. that she would answer c. that she answers d. her answering

15.He ______ live in the country than in the city.

a. prefers b. likes to c. had better d. would rather

答案:

BBCCBBDBCBCDCBD
湖北成人高考网上报名入口 2019年湖北成人高考网成考院校

免责声明:湖北成人高考网部分文章信息来源于网络以及网友投稿, 本网站只负责对文章进行整理、排版、编辑,是出于传递更多信息 之目的,如权利人发现存在误传其作品情形,请及时与本站联系。


湖北成人高考网新手指南
湖北成人高考网入学考试时间安排
一般是10月份第三个星期六、星期天
高起点 10月26日 10月27日
语文 英语
数学(文科) 史地(高起本文科)
数学(理科) 理化(高起本理科)
专升本 10月26日 10月27日
政治 大学语文
英语 高等数学
湖北成人高考网历年录取分数线
湖北成人高考网新人报考工具箱